SopimusehdotSähköpostiosoitteisto
ADSL
Ominaisuudet
Hinnat
Saatavuus
Tarvittavat laitteet
Tilaa ADSL

ISDN
Ominaisuudet
Hinnat

Modeemi
Ominaisuudet
Hinnat

Kiinteistöliittymä
Hinnat


www.yritys.fi
Ominaisuudet


 Etusivu » Yhteydet
Internet-yhteydet
Baana internet
Baana-nimikkeen alta löydät kaiken, mitä internetin ja tiedonsiirron hyödyntämiseen tarvitset. Kun valitset Baana-liittymän, voit olla varma, että saat tehokkaan, ammattitasoisen ratkaisun, joka tekee internetin käytöstä vihdoinkin niin vaivatonta kuin on tarkoitus.
ADSL
Huippunopean Baana Laajakaistan avulla raskaidenkin tiedostojen, kuten kuvien, videoiden ja äänitteiden siirto sujuu helposti ja vaivattomasti. Myös etätyö sekä verkkopelien pelaaminen onnistuvat laajakaista-yhteyden avulla luotettavasti ja häiriöttä. Koska yhteys on vain sinun käytössäsi, surffaat jatkuvasti huippunopeuksilla ajankohdasta ja toisista internetin käyttäjistä riippumatta. Kiinteän yhteyden ansiosta kuukausittaiset kustannukset pysyvät tismalleen samoina, vierailitpa verkossa kuinka useasti tahansa.
Ominaisuudet  
ISDN
Baana ISDN-liittymän myötä saat käyttöösi kaksi tiedonsiirtokanavaa, joiden ansiosta voit käyttää tietokonetta ja puhelinta samaan aikaan. Saat ripeän internet-yhteyden, joka riittää mukavasti vaativampaankiin käyttöön. Koska yhteys on digitaalinen, voit olla varma sen häiriöttömyydestä. Verrattuna modeemiyhteyteen säästät aikaa ja rahaa, koska kuvat ja isot tiedostot latautuvat nopeammin.
Ominaisuudet  
Modeemi
Jos käytät internet-palveluja vain satunnaisesti tai käyttösi on senlaatuista, ettet yksinkertaisesti tarvitse kovin suuria tiedonsiirtonopeuksia, saatat pärjätä perinteisellä Baana-modeemiliittymällä. Se takaa Sinulle laadukkaan ja toimivan liikenneväylän, jota voit halutessasi myöhemmin tehostaa. Baana-modeemiliittymä on myös ilahduttavan edullinen.
Ominaisuudet  
PK-IPPnet
Yritys- ja kotiasiakkaille web-hotellipalvelu. Saat oman verkkotunnuksen, kotisivutilan ja sähköpostipalvelun kaikki helposti yhdestä paikasta.
Ominaisuudet

Sopimusehdot

Etusivulle